Je bent het zat om te zwaar te zijn en wilt veel afvallen in korte tijd. Je vraagt je af: “hoe kan ik zo snel mogelijk afvallen?”Je hebt waarschijnlijk geen zin om het maanden te laten duren voordat je de eerste resultaten pas ziet. Misschien heb je al meerdere dingen geprobeerd, maar bleek het elke keer niet te werken. Je bent het helemaal zat en wilt nu eindelijk eens veel afvallen in korte tijd.

 

“Hoe beginnen met veel afvallen in korte tijd?”

Het is ontzettend belangrijk om te weten dat de meeste diëten eigenlijk niet willen dat je afvalt. Waarom niet? Dan verliezen ze simpelweg een klant uit de dieetindustrie. Bij de meeste diëten zal je; of helemaal niets afvallen, of aan het begin een paar kilo verliezen en vervolgens weer op hetzelfde gewicht komen, of zelfs nog meer wegen dan voordat je begon!

Maar hoe kan dit dan? Dit heeft meerdere oorzaken. Oorzaken zoals het “one size fits all dieet”. Bij heel veel diëten is het zo dat er 1 plan is en dat je je daar precies aan moet houden. Vaak wordt er niet eens verschil gemaakt tussen man en vrouw!

Je weet waarschijnlijk wel dat mannen meer kcal per dag moeten eten dan vrouwen, om aan voldoende voedingsstoffen te komen. Zo verschilt het ook met hoeveel je nu weegt, hoeveel je moet eten. Met een “one size fits all dieet’ kun je dus niet veel afvallen in korte tijd.

Veel afvallen in korte tijd kan dus alleen met een dieet die zich aanpast aan jouw persoonlijke gewicht, lichaamstype, man/vrouw etc.

 

“Ik wil veel afvallen in korte tijd, maar zie door de bomen het bos niet meer.”

Met alle diëten op de markt en alle beloftes die gedaan worden, wordt het al snel lastig om te zien met welk dieet veel afvallen in korte tijd nou echt mogelijk is. Niet voor niets zijn er miljoenen mensen die 10 tallen verschillende diëten hebben geprobeerd.

Veel afvallen in korte tijd is alleen echt mogelijk als je de geheimen leert van mensen die echt kennis van zaken hebben. Ga maar eens na wat jij zelf allemaal al hebt geprobeerd om eindelijk van die hardnekkige kilo’s af te komen. Wil je zo echt door blijven gaan?

Klik hier om te zien hoe veel afvallen in korte tijd mogelijk is op een prettige manier.